Nejnovější recenze ze sekce Prášky do myčky
ekologické, výhodná cena za velké balení
- účinný
- ekologický
tento výrobek používám protože je ekologický - nádobí používáme k přípravě jídla a proto chci aby vše co příjde do styku s potravinami bylo nezávadné
doporučuji, nádobí je tímto produktem naprosto perfektně umyté
- kvalita
spokojenost
- Nádobí zůstávalo neumyté a z prášku se v myčce tvořily usazeniny. Museli jsme přestat používat.
Vyhozené peníze, jen zaneřádil myčku.
- Velmi účinný, dobře rozpustný, dávkování dle potřeby.
- Neobsahuje fosfáty.
- Trochu dražší.
Snadno biologicky odbouratelný prostředek vyrobený v ČR. Spokojenost.
- pro čistotu nádobí musím dávat vyšší dávkování a nádobí ještě před mytím opláchnout pod tekoucí vodou
- nejsem s produktem spokojena
- SODASAN mi přišel nejlepší z ecoprášku, co jsem kdy vyzkoušela,stačilo minimum prášku, ale ta cena (1kg za 181Kč) a jde zakoupit jen přes net :O(
- myje skvěle
- ekologický přípravek
Jsem naprosto spokojená, nádobí je čisté. Používám od stejné značky i sůl do myčky, chystám se vyzkoušet i leštidlo.
- jsem maximalně spokojená
- dobře myje i při 35°C
- postačí dávka 15ml
- škoda, že není větší balení
- tento produkt jsem neviděla v kamenné prodejně s eko drogerii, oblast Ostrava
vřele doporučuji
- standartní prášek, účinný
doporučuji
dobrá cena, dobrý výsledek
- Dobře myje pěkně voní.
Jsem s tímto výrobkem spokojená, používám jej už půl roku a nemám s ním žádné negativní skušenosti.
- Myje stejně jako všechny "super tablety" a je (snad) Eko. Navíc se prášek dobře dávkuje.
Myje stejně jako všechny "super tablety" a je (snad) Eko. Navíc se prášek dobře dávkuje. Dorý poměr "cena - výkon". Doporučuji
Zkoušela jsem jiné ekoprostředky, bohužel špatná zkušenost s kvalitou mytí. Almawin je lepší.
Zobrazuji 381 - 393 ze 393 recenzí « Předchozí 1...16 17 18 19 [ 20 ]