Nejnovější recenze ze sekce Prášky do myčky
- ekologický, může i do čističky odpadních vod
Ještě jsem ho nevyzkoušela
- Na nádobí zůstávají skvrny a celkově je povrch nádobí mastný.
Používám kombinaci leštidla Feel eco, soli Feel eco a prášku Feel eco.
Tento produkt je pro mě lepší než tablety. Nádobí je čisté a i myčka se blýská. Po tabletách zůstával šedý povlak na myčce.
- Dávkování malého množství
- Bez fosfátů a alergenů
Dokonale čisté nádobí
Prášek je super.
- hodně špinavé nádobí neumyl
- Vyzkoušela jsem již několik eco prášku do myčky,ale vždy jsem byla zklamaná.Řekla jsem si,že vyzkouším i tento a nečekala jsem žádné závratné účinky - k mému velkému překvapení bylo nádobí bezvadně umyté a od té doby již jiný prášek do myčky nepoužívám a jsem stále spokojena s kvalitou umytého nádobí.
Je to prvý produkt výrobkov Feel eco, z ktorým nie som spokojná. Po umytí zostávajú na riade biele fľaky. Zatiaľ som ho však neskúšala v kombinácii s leštidlom zn. Feel eco, možno to je dôvod. Vyskúšam - uvidím.
- ekologický
- sypký (tablety se často nerozpustí úplně
- český výrobek
- špatně odmašťuje nádobí
- ekologický
- prášek - můžu použít množství, jaké chci
- velké 3kg balení (hodně obsahu a ne tolik obalu; obal = kyblíček lze později ještě v domácnosti využít)
za koupeno po druhé spokojenost
je to prášek, takže mohu dávkovat podle sebe a nemusím dávat celou kapsli, umytí nábodí suprové, spokojenost
- ekologický přípravek
- Barví plasty do oranžova. Nádobí po umytí v myčce má nepříjemnou chemickou vůni. Nedoporučuji!!!
- dobře umyje (až na odolné skvrny od čaje a sem tam něco na hrncích)
- dávkuji méně, než uvádí návod a funguje
- malá spotřeba (dlouho vydrží)
Zatím nejlepší, co jsem z ekologických prostředků do myčky vyzkoušela.
Chtěla jsem zkusit eko prostředek do myčky a tento mě zaujal. Osvědčil se.
- ekologický
- koupila jsem lestidlo, sul a prasek a nadobi katastrofa, ani po nejdelsim programu na nejvice stupnu, neumyte, smouhy
nevim, co delame spatne, ale s kapslemi jar je tento produkt naprosto nesrovnatelny....hledala jsem produkt bez zbytecne chemie a hlavne parfemace, ale zustava spinave nadobi i mycka, takze k nicemu
- ekologický, perfektně myje
ekologie
Zobrazuji 321 - 340 ze 393 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...20 Další »