Nejnovější recenze ze sekce Prášky do myčky
- myje dobře, nezůstává v nádobce zbytek
- trochu nepříjemná vůně při sypání a jemný dráždivý prach
myje dobře, jako neekologické prostředky a je šetrný k nádobí i přírodě, trošku nepříjemné sypání, obsahuje jenmý dráždivý prach, možná příště vezmu tablety
- Kvalitní prášek do myčky
- Používáme dlouhodobě
- Ekologický
- Dá se dávkovat lépe než tablety
Kvalitní prášek do myčky
Používáme dlouhodobě
Ekologický
Dá se dávkovat lépe než tablety
- na bezfosfátový produkt myje velmi dobře.
- je tedy ekologický
- cena ještě ujde.
- fosfátové prášky myjou samozřejmě o něco jistěji lépe.
Komu záleží alespoň trochu na životním prostředí a na svém zdraví určitě zamýšlel nejíst z nádobí (ne)umytém fosfáty, tento produkt sonett myje dobře, mohu ho doporučit. Vyzkoušeli jsme opravdu hodně variant různých výrobců, ale tohoto času používáme Sonett pršek neboť z drahých ekologických a funkčních produktů vyjde cenově nejlépe (9/2015), dokonce lépe než 5l gel mýdlových ořechů. Zatím máme za sebou cca 6měs zkušenost. Pokud Vám na penezích nesejde ,volil bych tablety od jiného Eco výrobce ale v ČR jsou pořád ještě hrozně drahé v porovnání s tímto práškem.
pěkně a čistě umyté nádobí,doporučuji
- je potřeba se naučit dávkování
ekonomika, kvalita srovnatelná se značkama v obchodácích
český výrobek
- Ekologické
- Nerozpouští mastnotu
Zklamání, prášek zanechává v myčce bílou mastnou usazeninu.
- Funguje.
Funguje.
- Nedoporučuji. Do loňska se jednalo o kvalitní produkt-ale letos mi přišlo cosi, co naprosto nemyje. Rozdíl byl takový, že jsme podezírali nejprve myčku z poruchy, než nám to došlo.
Nebrat.
Nádobí umývám jedině tímto práškem, je výborný a lepší jsem ani neměla. V našem městě ho nikde nelze koupit, jsem ráda, že lze koupit aspoň přes e-shop.
Díky.
- Ekologický prostředek
- Dobrá cena
- Mohlo by být i větší balení
Český ekologický prostředek za dobrou cenu.
Postrádám větší balení
- lepší než tablety,podle množství nádobí určím množství..
výborný
- Výborně čistí nádobí
Skvělý přípravek, moc doporučuji.
- eco
- umyje stejně jako prostředky z reklam
Naprostá spokojenost. Hlavně jsme chtěli mýt v eco prostřeku bez fosfátů, jelikož máme malé dítě a výsledky jsou super. Krásně umyté i zaschlé hrnce od vločkové kaše.
- Se značkou jsme spokojení, používáme ji několik let.
Zatím jsme nenašli lepší. Nerezne nám po ní sklo.
- Je ekologický a nezatěžuje přírodu, používá se ho jen opravdu malé množství. Zatím umyl všechno na jedničku.
- zatím nic
Doporučuji i ostatním
- Perfektně umyje. Ekologický, malá spotřeba.
Perfektně umyje. Ekologický, malá spotřeba. Budu dále kupovat.
- kvalita mytí - srovnatelná nebo lepší než běžné přípravky, nádobí nemá po mytí tak chemickou pachuť
- dávkování dle potřeby
Naprostá spokojenost, používám už asi rok. Výroba v ČR.
- ekologický výrobek
- forma prášku (dřívě jsem znala ekologické pouze tablety), můžete dát potřebné množství
- myje stejně dobře jako běžné neekologické výrobky
- cena, ale s tím u ekologických výrobků počítám a připlatím si
Sonet používám už cca 1/2 roku, zatím jsem spokojená. Hlavní výhodou je pro mne to, že jde o ekologický produkt a není o nic horší než běžné prášky, které jsou na trhu.
- ekologický
- nízká ceny
- myje velice špatně
zbytky na na nádobí (u hrnců se stane, ale špinavé příbory mi hodně vadí)
myčku máme krátce, zatím zkoušíme, takže můžeme srovnávat jen s Ecoverem
- Výborný přípravek, ekologický a přitom účinný.
Doporučuji. Oproti tabletám se dá dávkovat úsporněji. Máme malou stolní myčku a je jednodušší dát méně prášku, než půlit slisované tablety.
Zobrazuji 361 - 380 ze 393 recenzí « Předchozí 1...16 17 18 [ 19 ] 20 Další »